Geslaagd bloesemfeest

BOOMGAARD ONDERWEG WAS AFGELOPEN ZATERDAG (6 APRIL) HET PERFECTE LENTEDECOR VOOR EEN FEESTELIJKE OCHTEND

Bezoekers jong en oud, uit de regio, maar ook uit Breda, Eindhoven en Utrecht.

Een ongekend aantal bezoekers werd door het prachtige lenteweer aangemoedigd koffie te komen drinken in Boomgaard Onderweg. Er was voor iedereen koffie/thee of perensap aan de picknicktafel met heerlijke zelfgebakken koek en cake.

Rondleiding door Henk

Er was veel belangstelling voor de rondleidingen die doorlopend door de vaste groep vrijwilligers werd verzorgd. Er was een levendige uitwisseling over het plezier en de  uitdagingen van het zelf voedsel kweken en hoe wij dat in de boomgaard aanpakken.  

Iedereen genoot vooral van de gezelligheid en de feestelijke omlijsting. Voor dit laatste had de natuur helemaal zelf gezorgd. Waar we niet op hadden durven hopen in de lange periode van kou en regen was de heerlijk warme lentezon. Die maakte het feest compleet. Het was echt “rokjesdag”.

Er waren ook weer veel bezoekers die zich afvroegen of ze vaker op deze mooie plek mochten komen kijken. Voor hen was er de mogelijkheid zich in te schrijven als “Vriend van de Boomgaard”, waarbij je altijd toegang hebt, mag delen in de oogst en op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten. We hebben zaterdag de vijftigste “vriend” ingeschreven!

Ook de vlinders hadden er zin in. We zagen: blauwtje, citroenvlinder, oranjetipje en dagpauwoog.

Ook “Vriend van de Boomgaard” worden? Stuur een mailtje naar ons contactadres of kom langs: Iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur tref je vrijwilligers op de boomgaard.

Vorige
Vorige

Wandelgroep op bezoek

Volgende
Volgende

Tuinenpark Ons Buiten